Over ons

Een groot team
vakmannen

De naam Nouro is afkomstig van de drijvende kracht achter de onderneming, namelijk Roel Nouwen. Hij stampte maar liefst 20 jaar geleden zijn zaak in vloer- en tegelwerken uit de grond, en heeft die door de jaren heen doen uitgroeien tot een bloeiend bedrijf met een groot team vakmannen.

“Wij staan je bij gedurende het gehele proces, een kwalitatief totaalpakket van A tot Z!”

Elke dag het beste
van onszelf

Vandaag stelt Nouro 40 tot 50 mensen tewerk, die elke dag het beste van zichzelf geven voor zowel klanten als partners. Van het opmaken van plannen tot het vakkundig plaatsen van vloeren en betegeling, wij staan je bij gedurende het gehele proces. Met passie en een kwalitatief totaalpakket van A tot Z!

 • Logo bouwbedrijf Huybreckx

  “We werken geregeld samen met Nouro. Als je op zoek bent naar een vloerder met voldoende capaciteit, ben je aan het juiste adres!”

 • De Cremer Rudi, Mercator architecten

  “Bij Nouro kan je rekenen op correcte afspraken, een goede werfopvolging en gekwalificeerd personeel met ervaring. Voor elk deel van de job worden de juiste vaklui aangesteld, dat is een grote troef.”

 • Kurt Lambrechts

  “Ik ervaar de samenwerking met Nouro als heel positief en flexibel. Met een aangename zaakvoerder waarmee je de werf absoluut tot een goed einde kan brengen. De planning wordt steeds correct gehaald, ook bij hoogdringendheid.”

 • “Goede communicatie, een no-nonsense samenwerking en een veelvoud aan betrouwbare vakmannen onder hun dak. Kortom: wij zijn tevreden!”

  Snel en nauwkeurig tegelwerk
  Nouro zit graag samen voor een gesprek

  We leren je 
  graag kennen!

  Meer weten over onze vloer- en tegelwerken? Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek. Wij ontvangen je graag!

  Neem contact op